Bejárati tűzgátló ajtó

 • EI30 bejárati tűzgátló ajtók

  EI30 bejárati tűzgátló ajtók

  raktárról, kizárólag nálunk.

 • Magyar ÉMI engedélyekkel.

  Magyar ÉMI engedélyekkel.

  Ezt valóban átveszi a tűzoltóság.

 • Valódi faburkolat, trezorzár

  Valódi faburkolat, trezorzár

  Egyenesen Olaszországból.

 • Tudta-e?

  Tudta-e?

  hogy a Lengyel és EU minősítéseket nem fogadják el?

Árak és raktárkészlet

A tűzgátló ajtó árlista tartalmazza azokat a falnyílás méreteket, amelyek az állandó raktárkészletünket képezik. Minden tűzgátló ajtó ár szürke tölgy laminált színű és kompletten felszerelt termék árát tartalmazza.

Típus: EI30 VULCANO-FIRECUT NETTÓ listaár (Ft/db)
A raktári termék színe: szürke tölgy laminált fafurnér felület
1000 x 2100 mm raktári 145.700.-
Ár tartalmazza: vaktot+tok, lap, több pontos cilinderes zár, optikai kitekintő, automata küszöb, ezüst kilincs/kilincs garnitúra, gumitömítés 39dB, ÉMI és MABISZ engedélyek
Egyéb rendelhető méretek
1000 x 2100 mm 3 féle választott színnel

150.300.-

1000 x 2070 mm
980 x 2100 mm
980 x 2070 mm
960 x 2070 mm
960 x 2070 mm

Technikai információk

Az információs pont részletes metszetrajzokat és méret összefüggéseket  tartalmaz a tűzgátló ajtó tervezői, felhasználói és telepítőinek eggyaránt a takarásokról, beépítési méretekről.

 • Függőleges metszet
 • Vízszintes metszet
 • Raktári szín
 • Elérhető színek

Termék részletképek

A részletképeken megtekintheti a tűzgátló ajtó olyan fontos részleteit amelyek alapján megbizonyosodhat annak műszaki és esztétikai megfelelőségéről.

 • Dierre bejárati tűzgátló ajtó - trezor zárszerkezet
 • Dierre bejárati tűzgátló ajtó - nyitás határoló
 • Dierre bejárati tűzgátló ajtó - automata küszöb 39Db hanggátlás
 • Dierre bejárati tűzgátló ajtó - vaktok szerkezet
 • Dierre bejárati tűzgátló ajtó - kiemelés gátló tüskék

Kiegészítők

A menüpontban megtalálhatja azon termék kiegészítőket, melyek a leggyakrabban előfordulnak igényként a tervezők vagy végfelhasználók részéről..

 • acél tűzgátló ajtók - üvegezési lehetőségei
 • acél tűzgátló ajtók - pánik rudazata
 • acél tűzgátló ajtók - pánik zártest
 • acél tűzgátló ajtók - Cilinder-betét
 • acél tűzgátló ajtók - kilincs variációk

Bejárati tűzgátló ajtó cikkek

Bejárati tűzgátló ajtónkról.

Lakásbejárati tűzgátló ajtó és nem kínai? Igen, van valódi alternatíva a hazai piacon a kétes minőségű kínai bejárati ajtó mellett. Az általunk kínált tűzgátló bejárati ajtó méltó arra a kifejezésre, hogy biztonsági ajtó

Bejárati tűzgátló ajtónkról.

minőségű kínai bejárati ajtó mellett. Az általunk kínált tűzgátló bejárati ajtó méltó arra a kifejezésre, hogy biztonsági ajtó. Szinte biztos, hogy a kínai tűzgátló ajtó semmilyen ÉMI által kiállított engedéllyel nem rendelkezik, sőt a legtöbb esetben a MABISZ engedély sem az adott termékre vonatkozik, lévén ki tudja biztonsággal beazonosítani a terméket. A Firecut bejárati tűzgátló ajtó rendelkezik ÉMI és MABISZ engedélyekkel egyaránt. A tűzgátló ajtó zárszerkezete már az alapkivitelben tollas kulcsos kivitel, ami a betörők által leginkább került zártípus. A biztonság további fokozására a tűzgátló bejárati ajtó további cilinder betéttel is ellátható. A tollas kulcsos biztonsági zár memóriás, amely egy egyszerűbb kivitelt tartalmaz az építkezés lezárásáig, majd beköltözéskor a memória cserével a valódi kulcsok fogják működtetni a tűzgátló ajtó szerkezetet. A kilincsgarnitúra a neves Giugiaro műhely munkája melyet senkinek nem kell bemutatni. A felülete valódi faburkolat, mely több színárnyalatban és fatípusból rendelhető. Az ajtólapot teljes egészében egy dupla falu acéllemez védi az illetéktelen behatolóktól. A betétszerkezet egy igen magas hanggátlással rendelkező tűzgátló ajtóbetét. A lakásbejárati tűzgátló ajtó alján egy úgynevezett automata küszöb található, amely hatékonyan csökkenti a folyosóról beszűrődő esetleges kellemetlen zajokat. A tok acél szerkezetű, porszórt kivitel, amely alapból barna színű, melyben, körben egy intumex csík található, hogy biztosítsa a tűzgátló ajtó 30 perces tűzállóságát. A kényelmi funkciók közül kiemelném a nyitáshatárolót, mely igen hasznos egy esetleges ajtóbenyomás esetén. Az illetéktelenek beazonosításáról nagy látószögű kitekintő optika gondoskodik a határoló mellett. Alap kivitelben a tűzgátló ajtó gomb-kilincs garnitúrával rendelkezik, mely természetesen bármilyen színben rendelhető a bronzszín mellett. Záródási pontokat tekintve 13 helyen rögzül az ajtólap a tokszerkezethez, így igen nagy biztonságban tudhatjuk az értékeinket a Firecut tűzgátló ajtó mögött. Az ajtólap kiemelés elleni védelmét az ajtólap pántoldalán elhelyezett 4 db 12mm átmérőjű acélrúd biztosítja hatékonyan, kizárva a befeszítés lehetőségét. A tűzgátló ajtó lapja egy golyós csapon nyugszik melyet igény esetén egy imbuszkulcs segítségével le és felfelé is tudunk állítani, így a lapot finoman a padlóburkolat magasságába tudjuk állítani annak levétele nélkül. Az elhelyezését általában az építkezés utolsó fázisára javasoljuk a prémium kategóriás faburkolat miatt. Amennyiben a szerencse mégis elpártolna mellőlünk és valamilyen okból a faburkolat sérülne, azt az ajtólap elszállítása nélkül a burkolat cseréjével könnyen a helyszínen is orvosolhatjuk. A tűzgátló bejárati ajtó raktárról nem elérhető, kizárólag vevői igények alapján gyártjuk.

Tovább

Fa burkolatú acél tűzgátló ajtókról.

60 perces tűzgátló ajtó fából? Majdnem. A kínálatunkban elérhetővé vált egy prémium faburkolatú tűzgátló ajtó. A 60 perces kategória ritkán engedheti meg magának, hogy fából legyen, hiszen annak ára a fellegekben járna

Fa burkolatú acél tűzgátló ajtókról.

60 perces tűzgátló ajtó fából? Majdnem. A kínálatunkban elérhetővé vált egy prémium faburkolatú tűzgátló ajtó. A 60 perces kategória ritkán engedheti meg magának, hogy fából legyen, hiszen annak ára a fellegekben járna. Acél tűzgátló ajtó fa burkolásával azonban sikerült egy olyantűzgátló ajtót a palettánkba felvenni, ami megjelenésében igazi fa, nem fólia burkolat. Az egyedi tűzgátló ajtó valódi fafurnérozott burkolattalkapható, ami az EI 60 tűzgátló ajtó kategóriában egyedülálló. A szerkezet egy furnérozott burkolattal felöltöztetett 60 perces acél tűzgátló ajtó.A tokszerkezet az általában barna tónusú fa színek miatt alapkivitelben csoki barna színű és szinterezett acél. Technikailag semmiben nem különbözik egy standard tűzgátló ajtótól. A tűzálló fekete műanyag kilincsgarnitúra természetesen itt is alaptartozék, de az exkluzív kivitel miatt elérhetőek a rozsdamentes és a réz változatok is, feláras opcióként. A tűzgátló lapszerkezet fa borítása többféle lehet, úgymint a trópusitanganyika fa színei, a mahagóni vagy cseresznyefa színek. A faburkolatú tűzgátló ajtó ott lehet jogos igény, ahol a tervezési feltételek a komolyabb, Th60 tűzgátló ajtó elhelyezését írják elő, azonban az esetleg iroda bejárat vagy arról nyíló tároló helyiség, esetleg kazánház. A fenti helyeken egy nívós iroda épületben elvárás, hogy ne egy egyszerű standard acél tűzgátló ajtó díszelegjen a padlószőnyegen. Természetesen nem felejtettük el, hogy a prémium kivitel ellenére komoly ipari ajtó, így természetesen a faburkolatú tűzgátló ajtó is rendelkezik a jól megszokottrugós és állítható pántokkal és a masszív acél tok szerkezettel. A faburkolatú tűzgátló ajtó teljes értékű három oldalon falcolt, így a nyitásirány meghatározására a rendeléskor elengedhetetlen. A faburkolat természetesen cserélhető, ugyanis modulos szerkezet, így esetleges sérülése esetén a faburkolatú tűzgátló ajtó lapjáról lebontható, cserélhető annak tokjának megbontása nélkül. A faszerkezet természetesen, amennyiben arra szükség van natúr fa felülettel is rendelhető, így a faburkolatú tűzgátló ajtó bármilyen pác színébenpompázhat. Biztonsági szempontból a zárszerkezete teljes egészében megegyezik az egyedi tűzgátló ajtó kivitelével, tehát bármilyen biztonsági cilinder fogadására alkalmas. Az ajtó alapárban tartalmaz egy úgynevezett automata küszöböt, ami akadálymentes közlekedést biztosít. Ettől hanggátló tűzgátló ajtó nem lesz, de a hangokat jelentős mértékben megszűri az irodában dolgozók számára, így jelentősen növeli a komfort érzetet. A tűzgátló ajtó raktárról nem elérhető, kizárólag vevői igények alapján gyártjuk.

Tovább

A fautánzatú acél tűzgátló ajtókról általában

fautánzatú tűzgátló ajtó a valódi fából készült tűzgátló nyílászáró, töredék árán beszerezhető. Közkedvelt termék a nagyobb mennyiségű olcsó tűzgátló ajtó felvevőpiacán, a projekteken.

A fautánzatú acél tűzgátló ajtókról általában

fautánzatú tűzgátló ajtó a valódi fából készült tűzgátló nyílászáró, töredék árán beszerezhető. Közkedvelt termék a nagyobb mennyiségű olcsó tűzgátló ajtó felvevőpiacán, a projekteken. A kategóriában valódi alternatíva, hiszen a megjelenése hasonló a dekor beltéri ajtóval, így azokkal egy térben esztétikusan elhelyezhető. A színek tekintetében a választék óriási. A famintás tűzgátló ajtó mellett lehetőség van egyéb dekoratív minták megrendelésére is. Különböző művészi alkotások reprodukciói vagy bármilyen piktogram elhelyezhető a tűzgátló ajtó felületén. A Digital dekor technológiával, a felületen apró pici festék cseppekből alkotják a képet, amely már egy méter távolságból is csak nehezen különböztethető meg a valódi fa tűzgátló ajtó megjelenésétől. Az akár ipari jelző piktogramok felvitelével, pedig helyettesíthetjük a figyelmeztető táblák tűzgátló ajtó fölé történő kifüggesztését esztétikus környezetbeillő módon. A famintás tűzgátló ajtótok szerkezetét porszórással hozzá lehet illeszteni a fa minta színéhez. A felületképzés nem ráragasztott fa matrica, nem kell tartanunk attól, hogy az a használás során leválik az acél tűzgátló ajtó felületéről. Az NDD NINZ Digital decor technológia egy jól kitalált és az építőiparban bevált felületképzési eljárás. A famintás tűzgátló ajtó annak megóvása miatt egy fa kalodában kerül átadásra. A szerkezete és felépítése megmeggyezik a raktári tűzgátló ajtó paramétereivel. A lapszerkezet szendvics felépítésű, mely belül tűzgátló gipszkarton és tűzgátló kőzetgyapot meghatározott réteg vastagságban. A tok hajlított acél profil mely végleges felületkezeléssel van ellátva. A beépítése lehet kőműves technológiával a falazat építésével egy időben, erre a tűzgátló ajtó tokján elhelyezett falazó karmok alkalmasak, de ezek kihajtásával utólag a falba, fészekvéséssel is el tudjuk helyezni. Az előre elkészített nyílások esetén a tűzgátló ajtó pántszerkezeteinél megerősített furatokkal találkozunk, így azok az acél csavarok terhelésére sem csavarják el a fautánzatú tűzgátló ajtó tokját. A pántok természetesen önzáró szerkezetűek, így megfelelnek a hatósági előírásoknak. A használatukkal általában helyettesíthető a hidraulikus ajtóbehúzó használata, amellyel egy 15-20 000 forintos kiadástól mentesíthetjük magunkat. Az önzáró rugós pántot csak kis mértékben tudjuk szabályozni, így olyan esetekben, mint a zsilip jellegű beépítések, mindenképpen ajánlatos a tűzgátló ajtó hidraulikus behúzóval való ellátása.  A faerezetű tűzgátló ajtó szinte bármilyen reprodukcióban legyártható, íme néhány példa a teljesség igénye nélkül: tölgy tűzgátló ajtó, bükk tűzgátló ajtó, dió tűzgátló ajtó, cseresznye tűzgátló ajtó, juhar tűzgátló ajtó, wenge tűzgátló ajtó, mahagóni tűzgátló ajtó, nyír tűzgátló ajtó, fehér tűzgátló ajtó, szilfa tűzgátló ajtó, gőzölt bükk tűzgátló ajtó. A fautánzatú tűzgátló ajtó raktárról nem elérhető, kizárólag vevői igények alapján gyártjuk.

Tovább