Rugós pánt ügyesen.

A SPLIT tűzgátló ajtó rendelkezik egy önzáró rugós pánttal mely a drága ajtóbehúzó szerkezeteket helyettesítheti, bizonyos helyzetekben. A felhúzáshoz mellékelnek minden eszközt úgymint stiftek, felhúzó rúd, természetesen egy pici zacskóban a kilincs dobozában.

A SPLIT tűzgátló ajtó rendelkezik egy önzáró rugós pánttal mely a drága ajtóbehúzó szerkezeteket helyettesítheti, bizonyos helyzetekben. A felhúzáshoz mellékelnek minden eszközt úgymint stiftek, felhúzó rúd, természetesen egy pici zacskóban a kilincs dobozában. A kilincs felszerelésekor mindenki szépen kivesz mindent a dobozból majd felszereli az tűzgátló ajtóra. A többi apró alkatrészt általában valami kiegészítőnek vélik, ami úgysem kell, hiszen flottul működik azok nélkül is a tűzgátló ajtó, így mehet a kukába. Az esetleg néhány nappal később történő beüzemeléskor merül fel a kérdés - valami hiányzik - az a pici apró stift, amivel a rugót a megfelelő helyzetben rögzíteni lehet. Természetesen mindenki meghúzza a vállát és akár egy darab dróttal helyettesíti a hiányzó elemet, de hiába. Gondoljunk bele a kis rugó egy 60-70kg súlyú tűzgátló ajtó mozgatására lett kitalálva. Az általunk elhelyezett drótot vagy kis forgácslap csavart néhány nap alatt elnyírja és mehetünk vissza garanciális javításra. Amennyiben még nem vagy gyakorlott szerelő a megfelelő tűzgátló ajtó beépítési útmutatóját nézd át figyelmesen

Tisztelt Partnereink, Kedves Vásárlóink!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy társaságunk 2018. december 20.-tól, 2019. január 4.-ig ZÁRVA tart. Első nyitva tartási nap: 2019. január 7. (9-16 óráig).

Köszönjük ez évi munkájukat és szeretettel várjuk Önöket jövőre is!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánunk!