Az egyedi tűzgátló ajtókról röviden

Hírek - tűzgátló ajtó

Az egyedi tűzgátló ajtókról röviden

Az IDRA tűzgátló ajtóink lapszerkezete azonos a raktári SPLIT termékünkkel, azonban a tokszerkezete eltér. Az acél tok takarásai jóval nagyobbak a falszerkezetre. A beépítés módja azonos, de az IDRA általában a frekventáltabb helyekre kerül az esztétikus és masszív kivitele miatt. 

A tok már nem L/R kivitelű, hanem három oldalon falcolt, így rendeléskor feltétlenül adjuk meg a nyitásirányát. Az egyedi tűzgátló ajtó centiméteres lépésekben rendelhető az extrém 2870 mm magassági méretig és 2600 mm szélességig. Minden tűzgátló ajtó rendelhető üvegezéssel ei60 és ei120 kivitelekben többféle méretben és kivitelezési fazonban.

Az IDRA tűzgátló ajtóink lapszerkezete azonos a raktári SPLIT termékünkel ,azonban a tokszerkezete eltér. Az acél tok takarásai jóval nagyobbak a falszerkezetre. A beépítés módja azonos, de az dra általában a frekventáltabb helyekre kerül az esztétikus és masszív kivitele miatt. A tok már nem L/R kivitelű, hanem három oldalon falcolt, így rendeléskor feltétlenül adjuk meg a nyitásirányát. Az egyedi tűzgátló ajtó centiméteres lépésekben rendelhető az extrém 2870 mm magassági méretig és 2600 mm szélességig. Minden tűzgátló ajtó rendelhető üvegezéssel ei60 és ei120 kivitelekben többféle méretben és kivitelezési fazonban.

 

szerző: projektajto

Összes hír