DIERRE FIRECUT EI30

Bejárati tűzgátló ajtók raktárkészletről


tuzgatlos

Életképek

Műszaki rajzok

Részletképek

Általános tűzgátló ajtó ismertető

A raktárról átvehető Vulcano Firecut EI30 tűzgátló bejárati ajtók 1000x2100 mm-es MSZ magyar szabvány méretűek, így nyílás átalakítások nélkül azonnal beépíthetőek, melynek köszönhetően pénzt és időt takaríthatunk meg. Acél tokszerkezettel rendelkeznek, de az ajtólap mogyoró színű, valódi faburkolattal kerül átadásra. A raktári készletek CPL laminált szürke tölgy színűek .A léghanggátlása 39 dB, az ajtólapba süllyesztett automata küszöbnek köszönhetően, mely kiemelkedőnek számít a magyar piacon. A termék belsőtéri beépítésben került bevizsgálásra Magyar ÉMI által. Az ajtólap hőszigetelési ellenállása minősítetten R=1,21 K. A tűzoltóság kizárólag ÉMI Kht. által bevizsgált termékeket vesz át. A kínai és lengyel minősítéseket a híresztelésekkel ellentétben a tűzoltóság NEM fogadja el és léghanggátlásuk nem felel meg a hatályos OTÉK előírásának. A bejárati tűzgátló ajtó a kiváló minőségű olasz ATRA trezorzáraknak köszönhetően, rendelkezik MABISZ III engedélyekkel (5 perces áttörés gátlás). Az általunk átadott tűzgátló ajtó ára komplett, beépítésre kész termékre vonatkozik, rejtett költségek nélkül. A raktári színtől eltérőt kizárólag előre egyeztetve szállítunk.

Az árak nettó árak és budapesti raktári átvételre érvényesek. Megbeszélés szerint termékeinket rövid határidővel az ország bármely pontján átveheti.

Termékjellemzők

 • 2100mm magyar szabvány méretek
 • raktárról, minden méretben átvehető
 • ÉMI által bevizsgált termékpaletta
 • 4 oldalt lemezfalcolt tok és ajtólap
 • RAL9010 krémfehér szín
 • 3db pánt önzáró funkcióval
 • ajólap hővezetési ell. 1,85m²K/W

Leszállított tartozékok

 • ÉMI engedély (Magyar)
 • MABISZ engedély (Magyar)
 • sötétbarna acél tok és vaktok
 • 63mm vastag CPL ajtólap
 • nagylátószögű optikai kitekintő
 • többpontos zár cilinderbetéttel
 • komplett ezüst színű kilincsgarnitúra

raktáron raktáron | rendelésre rendelésre | nem elérhető nem elérhető

Firecut

MegnevezésMéretSzárnyakRaktárÁr
VULCANO-Firecut EI30 - RAL9010 fehér1000x21001215,200 HUF + ÁFA
VULCANO-Firecut EI30 - magic wood színek1000x21001220,400 HUF + ÁFA
VULCANO-Firecut EI30 - FS3E antracit1000x21001250,600 HUF + ÁFA

További információk

Műszaki segédletek

Beépítési útmutatók

Minősítések


Gyors válaszok

Igen, komplett beépítésre kész terméket adunk át. A raktári FIRECUT bejárati tűzgátló ajtó kilincs/kilincs kivitelű, HOPPE Dierre design típusú.

Építési kulcsnak is szokták hívni. Ideiglenes zárhatóságot tesz lehetővé, így a beépített termékbe nem szükséges elhelyeznünk a végleges cilinderbetétet és azt a vevő előtt tudják eredeti dobozban átadni/beszerelni.

Az ajtólap és a tok kartondobozba csomagolt. A dobozon belül van a komplett szerelőcsomag. A vaktok külön kerül átadásra csomagolás nélkül. Nyitott platós teherautóval történő elszállítás esetén a papírdoboz elázhat, így ezt vegyük figyelembe szállítás előtt. A súly és a méret miatt mindenképpen javasoljuk az árú gondos lekötését a platóhoz.

Megközelítőleg 100 kg a tömege. Szállításnál ezzel kell számolni. A terjedelmét tekintve 10 db helyezhető egymásra. Befoglaló mérete 1100 mm széles 2200 hosszú és megközelítőleg 2000 mm magas "kocka".

A Firecut bejárati tűzgátló ajtó beltéri beépítésben van bevizsgáltatva. A laminált burkolata miatt nem javasoljuk szabadtérbe vagy nem zárt folyosós lépcsőházakba beépíteni.
firecut_cover

Cikkek

Bejárati tűzgátló ajtónkról

Bejárati tűzgátló ajtónkról

Lakásbejárati tűzgátló ajtó és nem kínai? Igen, van valódi alternatíva a hazai piacon a kétes minőségű kínai bejárati ajtó mellett. Az általunk kínált tűzgátló bejárati ajtó méltó arra a kifejezésre, hogy biztonsági ajtó.

tovább
Fa burkolatú acél tűzgátló ajtókról

Fa burkolatú acél tűzgátló ajtókról

60 perces tűzgátló ajtó fából? Majdnem. A kínálatunkban elérhetővé vált egy prémium faburkolatú tűzgátló ajtó. A 60 perces kategória ritkán engedheti meg magának, hogy fából legyen, hiszen annak ára a fellegekben járna.

tovább
A fautánzatú acél tűzgátló ajtókról általában

A fautánzatú acél tűzgátló ajtókról általában

A fautánzatú tűzgátló ajtó a valódi fából készült tűzgátló nyílászáró, töredék árán beszerezhető. Közkedvelt termék a nagyobb mennyiségű olcsó tűzgátló ajtó felvevőpiacán, a projekteken.

tovább