Dierre Firecut tűzgátló ajtó burkolatok

Hírek - tűzgátló ajtó

Dierre Firecut tűzgátló ajtó burkolatok

A Dierre Firecut bejárati tűzgátló ajtó könnyen megkülönböztethető a piacon jelenleg kapható versenytársaitól a kategóriájában.

 

Firecut, az igényes vásárlók igényeire szabva

Nem egy, a gyárban összepréselt kínai lemezajtó vagy egy beltéri ajtó melyet néhány milliméterrel vastagabbra gyártanak és rátesznek egy kiegészítő zárat. A Firecut kifejezetten az igényes vásárlóközönséget célozza , és ennek megfelelően egy úgynevezett moduláris szerkezetet kapott.A szerkezet jellemzője, hogy annak minden eleme egyedileg variálható, cserélhető, így biztosítva azt, hogy a színeit , felületi struktúráját igazítani lehessen a belső enteriőrhöz.

 A moduláris szerkezet annyit jelent a burkolatok tekintetében, hogy egy Dierre fejlesztésnek köszönhetően azokat utólagosan is tudjuk cserélni. Nem kell megijednünk, nem igényel a burkolat levétele különleges szaktudást vagy szerszámokat, azokat akár magunk is el tudjuk végezni amennyiben rendelkezünk némi barkácsolási vénával. A tűzgátló ajtó belső és külső oldala is cserélhető. Általánosságban elmondhatjuk, hogy a panelcsere igények a belső oldalra korlátozódnak, hiszen ezt az oldalát látjuk minden nap és ezt kell összehangolni a beltéri ajtók színével, struktúrájával. A külső burkolatokat ritkán cseréljük, hiszen annak általában meg kell egyeznie a folyosón található többi bejárati ajtó színével, továbbá a lakóházak működési szabályzata is tiltja a folyosói összkép ilyesfajta átalakítását.

 



Full White és Antracit a trend

A külső burkolatok gyári színei általában standard faszínűek, de a jelenlegi projektjeinken leginkább a teljes egészében hófehér , úgynevezett Full White tűzgátló ajtó szín a legkeresettebb, valamint a trendeknek megfelelően megjelentek már az antracit színű ajtók is a kínálatban. Ezen ajtók teljes egészében az adott színben pompáznak, nem kizárólag a lapszerkezet antracit, hanem a tokszerkezet is, ami mindkét oldalról látható.

A belső burkolatokat hozzáillesztése a lakás belső enteriőrjéhez nem volt még ennél egyszerűbb. A firecut modulos szerkezetének köszönhetően a 7 mm-es HDF belső borítás egy csavarhúzó segítségével lebontható. A cseréhez az ajtó súlyából adódóan 2 ember szükséges. Az ajtólapot akasszuk le és fektessük a külső oldalára. Óvatosan pattintsuk le a szegőléceket, így láthatóvá válnak a paneltartó klipszek. Csavarozzuk le azokat, majd a kilincsszerkezetet és a kitekintő optikát, Amennyiben megvagyunk, emeljük le róla a burkolatot és helyezzük rá az új 7mm vastag burkolatot. A visszaszerelésnél fordított sorrendben haladjunk.

 

Segítünk a választásban

A választás során bemutatótermünkben is kaphatnak segítséget a színek kiválasztásában. A Dierre termékpalettáján alap kivitelben mindig fa színeket találunk, mely a Magic Wood kollekció nevet kapta. Felár nélkül mediterrán színeket találhatunk valamint az olasz nemzeti noce színt. Pici felárért cserében már megkaphatjuk a legnépszerűbb full white kivitelt, mely teljes egészében hófehér színű. Az alap kivitellel ellentétben az ott lévő alap barna tokszerkezetet is leváltották hófehérre és ezzel egyetemben a befoglaló keretet is. A kilincsszerkezet tekintetében szintén alapkivitelben ezüstszínű Dierre design kilincset kaphatunk, de felár ellenében természetesen ez is cserélhető, mind színben, mind formában (Giuiguaro design). Amennyiben a színekkel kapcsolatban segítségre lenne szüksége, keresse fel bemutatótermünket személyesen és győződjön meg a Firecut tűzgátló ajtó nagyszerű tulajdonságairól.

Összes hír