Hogyan vannak csomagolva a tűzgátló ajtók?

Hírek - tűzgátló ajtó

Hogyan vannak csomagolva a tűzgátló ajtók?

A Raktári Split tűzgátló ajtó alapvetően utólag kerül beszerelésre.

Ritka, hogy a falazással egy időben kerül beépítésre, így komolyabb mechanikai sérüléseknek nem igazán van kitéve az építkezéseken. 

Ennek megfelelően kiegészítő csomagolással, dobozolással nem rendelkezik.

 

A Split ajtólap le van fóliázva

Kizárólag az ajtólap van védve a szennyeződésektől és az utólagos falfestések általi megóvás céljából. A lap teljes felületén egy a rozsdamentes lemezeknél már megszokott műanyag fóliázás van, mely könnyen és nyom nélkül lehúzható az ajtólapról, közvetlenül az átadás előtt. (Javasoljuk, hogy a kilincs felszerelése előtt, alóla, mindenképpen vegyük le a fóliát, így utólag könnyebb majd egyben lehúzni.)

 

Az IDRA már dobozolt termék

Ezzel szemben a rendelésre érkező Dierre Idra ajtó már rendelkezik részleges mechanikai védelemmel. Az egyszárnyú ajtók esetében a komplett ajtó, tokkal együtt, míg a kétszárnyú ajtók esetében az ajtólap, egy megerősített vastag kartondobozban van. 

A tűzgátló ajtó árlista tartalmazza a dobozolás költségeit, így azzal nem kell már kalkulálnunk. A doboz némileg nagyobb, mint maga az adott ajtó névleges mérete, így fuvarszervezésnél számoljunk vele. 

A kartondobozon kívül egyéb csomagolással nem rendelkezik. A nagyméretű ajtótokok valamint a kétszárnyú ajtók tokszerkezete minden esetben egy zsugorfóliázással van ellátva. A csomagolás nem tartalmazza a kiegészítőket, így azokat külön fogják megkapni a raktáros kollégáktól. A kilincset és szükség esetén a sorrendszabályzót egy lezárt műanyag csomagban tudják átvenni. 

 

Lehetőség szerint zárt autóval szállítassunk.

Fuvarszervezés során vegyük figyelembe az időjárási körülményeket és ennek megfelelő szállítójárművel érkezzünk. Összességében elmondható, hogy az acél tokokon kívül minden termékért érdemesebb zárt teherautóval érkezni. Mind a dobozolt, mind a fóliázott termékek rendelkeznek azonosító címkével, így átvételkor azok megbontása nélkül is ellenőrizheti az átvevő, hogy olyan terméket kapott-e amelyet megrendelt. 

A fuvarosok munkáját elősegítendően, minden szállítólevélen cikkszámok is szerepelnek, így technikai ismeretek nélkül is át lehet venni tételesen a termékeket. Természetesen, ettől függetlenül minden csomagolás megbontható.  A termékeket a szállítólevél alapján a helyszínre érkezőnek minden esetben át kell vennie és a szállítólevélen jóváhagyni, hogy a termékeket hiánytalanul és sérülésmentesen kerültek a szállítójárműre. A visszacsomagoláshoz tudunk biztosítani Önöknek zsugorfóliát, kartont.

 

A raklap nem tartozék

Fokozottan felhívjuk a szállítók, átvevők figyelmét, hogy a raklapos termékek 10db-os tételben érkeznek, így minden ajtóhoz nem tudunk raklapot adni. Amennyiben nem tudnak nagymérető raklapot hozni magukkal, vagy nem szándékoznak azt cégünktől megvásárolni, úgy számoljanak azzal, hogy kézi erővel kell a termékeket egyesével felpakolniuk a szállítójárműre. A tűzgátló ajtó ára nem tartalmazza a raklapok költségeit és a szállításhoz szükséges alátétfákat.

Összes hír